Ponovo smo s vama

Ponovo smo s vama
Ponovo smo s vama

Ponovno smo s Vama u punom kapacitetu u našem salonu i servisu. Poštujući higijenske uvjete pripremili smo Vam mnoštvo novih pogodnosti i blage hibride na svim modelima.

Dragi posjetitelji,

Ponovno smo s Vama u punom kapacitetu u našem salonu i servisu. Otvorili smo vrata salona, sada prema novom radnom vremenu:
Pon - Pet 08-18
Sub 08-13

Sigurnost i higijena
Za sve posjetitelje pripremili smo zaštitne maske i dezinficijense na ulazima salona i servisa. Redovno čistimo sve površine dezinficijensima i primjenjujemo pravila socijalne distance kako bi i Vama boravak u salonu bio ugodniji.
Nastavili smo i sa probnim vožnjama koje možete i bez najave odraditi na svim našim modelima obzirom da se sva vozila čiste iza svakog posjetitelja.

Novosti
Od nedavno Suzuki u ponudi ima potpuno nove blage hibride na modelima Ignis, Swift, Vitara i S-Cross. Uskoro nam dolazi i još jedan primjerak Jimnya sa klasičnim atmosferskim 1,5 benzinskim motorom za sve zainteresirane.

Još uvijek je na snazi akcija zimskog seta kotača gratis za modele Vitara i S-Cross. Također izdvajamo posebne pogodnosti na nekoliko preostalih modela bez hibridnog pogona. Pojačali smo i ponudu leasing financiranja kako za fizičke tako i za pravne osobe uključujući i start-upove.

Dobro nam došli!