Udruga Vinistra službeni partner Suzuki Pula

Udruga Vinistra službeni partner Suzuki Pula
Udruga Vinistra službeni partner Suzuki Pula

Udruga vinogradara i vinara Istre ''Vinistra'' službeni je partner Motor Teh. Auto d.o.o., a Suzuki službeno vozilo Vinistre.

Suzuki Motor Teh. Auto d.o.o. i Udruga vinogradara i vinara Istre ''Vinistra'' postali su službeni parneri na temelju prošlogodišnje uspješne suradnje na Concours Mondial du Bruxelles.

Suzuki Vitara i Suzuki S-Cross postali su službena vozila Vinistre, udruge koja okuplja 120 renomiranih proizvođača vina Istre i Kvarnera. S osnovnim ciljem unapređenja i razvoja vinogradarstva i vinarstva u Istri, Vinistra je uspješan promotor, organizator i sudionik brojnih manifestacija u Hrvatskoj i inozemstvu.

S ponosom ističemo kako je Suzuki zajedno s VInistrom od sada prisutan na svim tim manifestacijama od kojih je važno istaknuti Svijet Malvazija, En Primeur, Concours Mondial du Bruxelles, Pro Wein, Vintage.

Posebno ističemo manifestaciju godine - Vinistra, koja se ove godine održava jubilarni 30. put od 10.-12.05.2024., tradicionalno u Porečkoj Žatici.
Suzuki će ove godine biti prisutan na Vinistri na vanjskom promo štandu gdje ćete moći razgledati i uživo isprobati naše testne modele - Vitara, S-Cross, Swift, Across i Swace.

Više o manifestaciji:
https://vinistra.hr/hr/vinistra-2024

Vidimo se na Vinistri!