Hibridi na rate, bez kamata i troškova

Hibridi na rate, bez kamata i troškova
Hibridi na rate, bez kamata i troškova

Nova kampanja za modele Vitaru i S-CROSS, s 0plaćanjem u 3 identična, godišnja obroka bez kamata i bez troškova obrade.

Od 09.09.2020. je krenula nova kampanja za modele Vitaru i S-CROSS, tijekom koje će kupci navedenih modela biti u mogućnosti plaćanje vršiti u 3 identična, godišnja obroka.

Naime, tijekom ove kampanje, kupci će biti u prilici ostvariti veliku uštedu, jer neće morati snositi nikakve troškove kamata jer će kamata iznositi 0%, kao što neće morati snositi niti ikakve troškove pripadajuće papirologije. Što će reći, kako se redovna cijena iz cjenika, jednostavno podijeli se na 3 jedna dijela, i to postaje iznos rate koji se plaća jednom godišnje.

Stoga će dugogodišnji “HR best buy” automobil, Suzuki Vitara i njegov svestrani rođak Suzuki S-CROSS, postati još povoljniji i još privlačniji Hrvatskom kupcu.

Ovdje je važno istaknuti, kako su oba modela hibridi, i kako oba modela raspolažu isključivo motorima od 4 cilindra, s impozantnih 144 KS, a pritom njihova cijena kreće od prihvatljivih 129.976 kn.

Također, zgodno je napomenuti kako će se Vitara s najjačim paketom opreme, koji uključuje alcantara sjedala, aktivni tempomat, nadzor prednjeg i stražnjeg mrtvog kuta, automatski sustav kočenja, LED svjetla,.. i još skoro svu opremu koju uopće možete zamisliti, moći kupiti za malo više od 50ak tisuća kuna.. naravno, u 3 godišnje rate.

Naravno, za modele s manje opreme, cijena je osjetno manja, ali ne i komfor, jer su naši i bazni modeli izuzetno opremljeni te imaju automatski sustav kočenja, LED svjetla, klimu, električni paket, središnje zaključavanje i još puno toga, a da pritom i oni zadržavaju provjereni 4 cilindrični motor, impozantne i uvijek dostupne snage.

Vjerujemo kako će kupci znati iskoristiti ovu ponudu, ova dva pouzdana, sigurna i daleko, najpovoljnija hibrida na domaćem tržištu.

Dakle, pred vama su najpovoljnija 4 cilindra, na 3 rate, za 2 modela (Vitara i S-CROSS), te 1 i jedini Suzuki, uz 0% kamata i 0 troškova obrade.

Akcija traje do 31.11.2020.