Suzuki Connect usluga

Suzuki Connect usluga
Suzuki Connect usluga

SUZUKI CONNECT nova je usluga kojim možete putem mobilne aplikacije povezati Vaše vozilo i upravljati informacijama na jednostavan, brz i koristan način.

SUZUKI CONNECT nova je usluga kojim možete putem mobilne aplikacije povezati Vaše vozilo i upravljati informacijama na jednostavan, brz i koristan način.

Suzuki je nedavno omogućio korisnicima modela S-Cross registraciju na mobilnu i web aplikaciju kojom možete upravljati Vašim vozilom. Za sada je ta usluga moguća samo za novi S-Cross, a svi budući modeli imat će tu mogućnost, počevši sa novim Suzuki Swiftom koji se očekuje početkom 2024. godine.

Ukratko SUZUKI CONNECT daje novu razinu pogodnosti i sigurnosti pružajući bolje iskustvo i veće zadovoljstvo posjedovanja Suzuki automobila. Nova aplikacija za pametni telefon omogućuje vam da u svakom trenutku, daljinski, pratite što se događa s vašim automobilom.

Trenutno unutar aplikacije Suzuki nudi sedam servisnih funkcija:

Provjera jeste li zaključali automobil i svjetala
Ako je automobil ostao otključan, jednostavno ga odmah daljinski zaključajte pomoću aplikacije za daljinsko zaključavanje vrata. Isto tako možete provjeriti jeste li ostavili prednja svjetla ili
svjetla za opasnost upaljena.

Lokator parkiranog automobila
Ne morate lutati uokolo tražeći svoj parkirani automobil. Svoj parkirani automobil možete jednostavno pronaći i vratiti se do njega pomoću aplikacije koja prikazuje lokaciju na karti gdje je motor zadnji put prestao s radom. Ovo je osobito korisno na lokacijama s velikim parkiralištima kao što su trgovački centri ili odmarališta na autocestama.

Dijeljenje lokacije parkiranog automobila
Dijeljenje lokacije parkiranog automobila praktično je ako se želite sastati s nekim ili da se ne izgubite tako da podijelite lokaciju automobila s obitelji ili prijateljima putem e-pošte ili kratke poruke.
*Napomena:
- U slučaju parkiranja na parkiralištu s više katova, lokacija se može pronaći na karti, iako se kat neće prikazati.
- Na mjestima sa slabim GPS prijemom, kao što su podzemna parkirališta, aplikacija možda neće moći prikazati točnu lokaciju.

Povijest vožnje
SUZUKI CONNECT vam omogućava uvid u povijest vožnje u zadnjih 18 mjeseci. Možete odvojiti podatke za svakog pojedinog vozača za svako putovanje ili kategorizirati podatke za privatnu ili poslovnu upotrebu. Podaci se također mogu izvesti kao CSV datoteka.

Vrste dostupnih informacija za pojedinačno putovanje:
- dan i vrijeme vožnje
- utrošeno vrijeme
- prijeđena udaljenost
- prosječna potrošnja goriva
- početna/završna točka putovanja

Nadzor i ograničenje kretanja
Čak i ako ne vozite automobil, uvijek ste povezani. Uz SUZUKI CONNECT, možete odrediti područje i vrijeme slanja upozorenja kako bi znali kada automobil kojim upravlja drugi vozač izađe ili uđe na unaprijed određeno područje tijekom unaprijed postavljenog vremena. Na primjer, bit ćete obaviješteni kada vozač napusti određeno područje kako bi došao po vas.

Nadalje, prirodno je da ste zabrinuti kada netko do koga vam je stalo vozi automobil. U aplikaciji SUZUKI CONNECT možete postaviti vrijeme i područje za koja će se uključiti upozorenje koje će vas obavijestiti kada se automobil koji vozi drugi vozač ne nalazi na određenom području u određenom vremenskom razdoblju. Na primjer, bit ćete obaviješteni kada se član obitelji koji živi odvojeno ne vrati kući u zadano vrijeme.

Sigurnosne obavijesti
Kako bi vaš automobil bio siguran, SUZUKI CONNECT će obavijestiti vaš pametni telefon ako je brava vašeg parkiranog automobila provaljena i ako se aktivirao sigurnosni alarm.

Također, kako bi vaš automobil bio siguran, možete postaviti vremena kada ne očekujete da ćete koristiti automobil, primjerice kada spavate ili ste na poslu. SUZUKI CONNECT će vas obavijestiti ako se tijekom tog vremena motor pokrene.

Zatim, ako se lampica upozorenja upali zbog nekog problema u automobilu, dobit ćete obavijest na svom pametnom telefonu. Aplikacija će pokazati uzrok problema i prikazati savjet za preporučenu radnju. Uz to, možete koristiti aplikaciju da izravno nazovete ovlaštenog Suzuki partnera ili zatražite pomoć na cesti.

Servisni intervali, opozivi i komunikacija sa Suzuki predstavništvom
Kako ne biste propustili periodično održavanje, na vrijeme će vam stići podsjetnik s obavijesti. Također ćete dobiti obavijest ako vaš automobil bude predmet opoziva ili servisne kampanje.

Kroz aplikaciju možete jednostavno stupiti u kontakt s nama kao Vašim Suzuki partnerom, dogovoriti posjet salonu ili dogovoriti servisni termin.

U buduće Suzuki će omogućavati dodatne funkcije i mogućnosti o čemu ćemo Vas pravodobno obavijestiti.