Ispis
PDF

C 1500 T Intruder

Nekoć nespojiva kombinacija klasičnog izgleda i naprednih sportskih tehnoloških elemenata kao što su prednja upside-down vilica i jednostruki amortizer straga, nudi jednako nezaboravan užitak i u laganoj i u bržoj vožnji. Vanjštinom dominira blještavo kromirano kućište glavnog svjetla, veliki aerodinamični spremnik goriva te ogromni kromirano-crni V-motor. Izrazito duge ispušne cijevi s koso odrezanim završecima samo su dio elemenata koji ovaj motocikl svrstavaju u remek djela moćnih dvocilindarskih krstarica.

Tehničke karakteristike i cijene

Obujam (ccm)
1462
Snaga (KS/kW pri o/min) 79/58 pri 4800
Najveći okretni moment (Nm pri o/min) 131 pri 2600
Broj i položaj cilindara
V2
2T/4T 4T
Hlađenje motora
tekućinom
Promjer/hod (mm)
96 x 101
Broj ventila po cilindru
4, OHC
Broj brzina 5
Prijenos snage kardan
Međuosovinski razmak (mm) 1675
Kočnice sprijeda disk
Kočnice straga disk
Gume sprijeda 130/80 R17
Gume straga 200/60 R16
Visina sjedala (mm)
720
Zapremnina spremnika za gorivo (l)
18
Suha masa (kg)
363
*Potrošnja goriva može varirati ovisno o stilu vožnje, načinu održavanja motocikla, vremenskim prilikama, uvjetima u prometu, tlaku u gumama, postojanju dodatne opreme, opterećenju, težini vozača i suputnika i drugim parametrima.
PDF CJENIK SVIH MODELA
PDF KATALOG SVIH MODELA

Cjenik je informativan i izračunat po tečaju od 7,58 kn za 1 EUR. Konačna cijena u kunama obračunava se na dan uplate, prema prodajnom tečaju poslovne banke ovlaštenog partnera. Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija bez prethodne najave. Navedene cijene su do registracije i uključuju carinu, trošarinu, PDV po stopi od 25% i sve zavisne troškove. Cjenik važi do objave novog.