Ispis
PDF

C 800 Intruder

 

C 800 Intruder

Nekoć nespojiva kombinacija klasičnog izgleda i naprednih sportskih tehnoloških elemenata kao što su prednja upside-down vilica i jednostruki amortizer straga, nudi jednako nezaboravan užitak i u laganoj i u bržoj vožnji. Vanjštinom dominira blještavo kromirano kućište glavnog svjetla, veliki aerodinamični spremnik goriva te ogromni kromirano-crni V-motor. Izrazito duge ispušne cijevi s koso odrezanim završecima samo su dio elemenata koji ovaj motocikl svrstavaju u remek djela moćnih dvocilindarskih krstarica.

Tehničke karakteristike i cijene

Obujam (ccm)
805
Snaga (KS/kW pri o/min) 53/39 pri 6000
Najveći okretni moment (Nm pri o/min) 69 pri 4000
Broj i položaj cilindara
V2
2T/4T 4T
Hlađenje motora
zrakom
Promjer/hod (mm)
83 x 74,4
Broj ventila po cilindru
4, SOHC
Broj brzina 6
Prijenos snage lanac
Međuosovinski razmak (mm) 1655
Kočnice sprijeda disk
Kočnice straga bubanj
Gume sprijeda 130/90 R16
Gume straga 170/80 R15
Visina sjedala (mm)
700
Zapremnina spremnika za gorivo (l)
15,5
Suha masa (kg)
247
*Potrošnja goriva može varirati ovisno o stilu vožnje, načinu održavanja motocikla, vremenskim prilikama, uvjetima u prometu, tlaku u gumama, postojanju dodatne opreme, opterećenju, težini vozača i suputnika i drugim parametrima.
PDF CJENIK SVIH MODELA
PDF KATALOG SVIH MODELA

Cjenik je informativan i izračunat po tečaju od 7,58 kn za 1 EUR. Konačna cijena u kunama obračunava se na dan uplate, prema prodajnom tečaju poslovne banke ovlaštenog partnera. Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija bez prethodne najave. Navedene cijene su do registracije i uključuju carinu, trošarinu, PDV po stopi od 25% i sve zavisne troškove. Cjenik važi do objave novog.