Ispis
PDF

Vitara Cargo

Vitara Cargo


tehnički podaci

oprema

video

 

 

Još od svojih početaka 1988. Suzuki Vitara odlikovala se stilom, urbanim izgledom, kompaktnim dimenzijama koji joj garantiraju okretnost, udobnošću, performansama i ozbiljnim terenskim sposobnostima. Automobil se razvijao kroz generacije mijenjajući se u dimenzijama i pogonskim motorima.

Danas, više od četvrt stoljeća nakon predstavljanja prve generacije to Vitarino naslijeđe pretvoreno je u svjež i atraktivan SUV koji s ponosom nosi već legendarno ime.
Kako bi zadovoljila današnje potrebe vozača potpuno nova Vitara manjih je dimenzija, a za pogon koristi Suzukijev moderan i efikasan pogon na sve kotače ALLGRIP. Vitaru odlikuju sve Suzukijeve dokazane prednosti kao što je iznimno niska potrošnja goriva postignuta smanjenjem težine, smanjenjem mehaničkih gubitaka energije, pažljivim aerodinamičkim oblikovanjem karoserije i sustavom Start Stop. Vitara donosi i neke novosti - adaptivni tempomat i sustav automatskog kočenja.

Nova Suzuki Vitara vlasnicima nudi i brojne mogućnosti personalizacije izgleda izvana i iznutra, pa tako svatko može prilagoditi svoj automobil vlastitim željama i potrebama.
Vitara se trenutno nudi s dva motora, benzinskim i dizelskim, oba obujma 1,6 litara i snage 120 KS. Benzinac može biti u kombinaciji s petostupanjskim ručnim ili šestostupanjskim automatskim mjenjačem, dok je uz dizelaša u ponudi ručni mjenjač sa šest stupnjeva.

Od nedavno u našoj ponudi možete pronaći i Vitaru Cargo - sa N1 homolagcijom za teretno vozilo čija najveća dopuštena masa ne prelazi 3,5 t. Napominjemo kako se Vitara Cargo može registrirati isključivo kao vozilo za 2 osobe + teretni prostor. Više o uvjetima i cijenama putem našeg kontakta.