Ispis
PDF

Vitara

Vitara


cijene

video

 

 

Još od svojih početaka 1988. Suzuki Vitara odlikovala se stilom, urbanim izgledom, kompaktnim dimenzijama koji joj garantiraju okretnost, udobnošću, performansama i ozbiljnim terenskim sposobnostima. Automobil se razvijao kroz generacije mijenjajući se u dimenzijama i pogonskim motorima.

Danas, više od četvrt stoljeća nakon predstavljanja prve generacije to Vitarino naslijeđe pretvoreno je u svjež i atraktivan SUV koji s ponosom nosi već legendarno ime.
Kako bi zadovoljila današnje potrebe vozača potpuno nova Vitara manjih je dimenzija, a za pogon koristi Suzukijev moderan i efikasan pogon na sve kotače ALLGRIP. Vitaru odlikuju sve Suzukijeve dokazane prednosti kao što je iznimno niska potrošnja goriva postignuta smanjenjem težine, smanjenjem mehaničkih gubitaka energije, pažljivim aerodinamičkim oblikovanjem karoserije i sustavom Start Stop. Vitara donosi i neke novosti - adaptivni tempomat i sustav automatskog kočenja.

Nova Suzuki Vitara vlasnicima nudi i brojne mogućnosti personalizacije izgleda izvana i iznutra, pa tako svatko može prilagoditi svoj automobil vlastitim željama i potrebama.
Vitara se trenutno nudi s dva motora, 1,0 i 1,4 turbo benzinskim agregatima u kombinaciji s petostupanjskim ručnim ili šestostupanjskim ručnim i automatskim mjenjačem.